fbpx
Vedic Art målarkurs

VEDIC ART målarkurs

6-7 juli 2024 Målarhelg

Välkommen till sommarsäsongen och de populära Vedic Art-helgerna hos Ateljé Inspiro i Smygehamn! Utveckla dig själv och ditt målande och lär dig skapa utan prestation. Grund- och fortsättningskurser – nybörjare som van målare, alla utgår från sin egen nivå på en Vedic Art målarkurs.

Kurserna innehåller genomgång av Vedic Arts principer, inspirerande målarövningar, tid för samtal/egen reflektion och promenad vid havet för den som vill.

Med Vedic Arts 17 principer för konsten och livet upptäcker du ett nytt sätt att måla och leva. När livet och världen snurrar på och vi inte tar oss tid för att landa i vårt eget utrymme, kan vi till slut tappa kontakten med vårt innersta. Vi kan uppleva att vi bara lever på ytan och blir vilsna och splittrade. Vi längtar efter meningsfullhet, att känna skaparglädje och livslust.

På en Vedic Art målarkurs kan du få tillgång till den djupare platsen inom dig. Genom målarövningar och samtal får du hjälp att plocka fram inspiration, visdom inifrån dig själv och vi staplar inte bara på med mer kunskap och teknik utifrån. Du får tillfälle att hitta ditt eget unika uttryck och komma i samklang med helheten.

En hel grundkurs eller fortsättningskurs är 6 dagar. På en målarhelg med 2 dagar går vi igenom ca en tredjedel av principerna.

Röster från några nöjda deltagare:

Så underbart att i Elins trygga guidning få omfamna min inre konstnär!” Anna F.

”Tack för kurserna som jag deltagit i. Med alla olika metoder som du använder är dom unika och har verkligen berikat mig.” Lisbeth M.

”Jag tycker helgen har varit superb! Så nöjd och glad att ha fått din vägledning för ny kraft och inspiration!” Eva K.

Elin lyckades verkligen med att locka fram inspirationen och vidga vyerna hos mig som har målat i massor av år. Genom sina djupa kunskaper och sitt mjuka sätt skapade hon stor trygghet i gruppen och alla förutsättningar för att ge var och en känslan av att lyckas. Underbar känsla och en helt fantastisk helg. Lena M.

Tid: 10-16 båda dagarna

Pris: 1900 kr för en helg. Staffliplats, fika och frukt ingår. Material och egen lunch medtages. Akrylfärg rekommenderas, men du väljer själv ditt favoritmaterial: akvarell, gouache, enkla vattenfärger, kritor eller pennor. Mer info i kursmailet när du anmäler dig.

Anmälan: art@ateljeinspiro.com

Plats: Ateljé Inspiro i Smygehamn

Varmt välkommen önskar Elin!

LÄS MER OM VEDIC ART HÄR

Rulla till toppen