fbpx

Måla med mindfulness kombinerar avslappning, andning, meditation med målande.

Temakurserna Måla med mindfulness brukar bli underbara dagar där du som deltagare kan hämta kraft och inspiration, landa i din kropp, stilla sinnet och uttrycka ditt innersta i målade bilder.

Att slappna av i kroppen leder till att vi lättare släpper taget om tankar och krav på prestation och perfektionism.

Jag leder dig genom guidade meditationer som får igång fantasin och kommunikationen med din inre röst. Bilderna som målas blir sen väldigt personliga med budskap från dig själv till dig själv.

Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet och upptäckarlust!

Måla med mindfulness-kurserna har olika teman som t ex ”De fyra elementen”, ”Din inre vägvisare”, ”Själens färger” eller ”Livsluft”. Vi fokuserar på olika områden som kan hjälpa dig i ditt skapande, öppna upp och ge dig välbefinnande och utveckling på det personliga planet.

Röster från några tidigare deltagare:

Stort tack för en fantastisk helg! Du har inspirerat och öppnat dörrar och fönster som varit stängda länge! Två dagar fyllda med kreativitet, inspiration, hjärtan och massor av överraskningar. Therese O.

Så skönt att gå in i en bubbla i två dagar. Inspirerande, vilsamt, socialt i den mån man själv önskar. Gemenskap och skön återhämtning. Lagom styrt och stor frihet. Tack! Lena-Maria P.

Vilken otrolig spännande överraskande, inspirerande helg. Kombinationen av djupgående meditation och målning – det blev en upplevelse som gjorde mig så glad och belåten. Jag kände att det fanns mycket mer i mig som jag inte har upptäckt än. Aldrig målat förr – visste inte att målning kunde framkalla nytt i mig. Tack underbara Elin. Ann-Christin Z.

Läs mer om ONLINE-kurserna här!

Se alla aktuella kurser här!

Måla med mindfulness 1
Måla med mindfulness 2
Rulla till toppen