Målardag med tema INRE LANDSKAP 30 juni

Ge dig själv en avkopplande, kreativ dag! Vi utgår från spännande övningar i landskapsmåleri, där du får tillfälle att tolka naturen och dess element på ett personligt sätt.

Missa inte denna utvecklande dag som ger dig möjlighet att landa i dig själv, hämta kraft och måla tillsammans med andra i liten grupp. Allt material ingår, bara kom och måla. Hur ser ditt inre landskap ut just nu? Det som gör din bild spännande är när du låter din inre stämning påverka hur du uttrycker den yttre bilden. Varmt välkommen önskar Elin! 

Målardag Inre landskap Smygehamn

Röster från tidigare kursdeltagare:

Stort tack för en fantastisk helg! Du har inspirerat och öppnat dörrar och fönster som varit stängda länge! Två dagar fyllda med kreativitet, inspiration, hjärtan och massor av överraskningar. Therese O.

Så skönt att gå in i en bubbla i två dagar. Inspirerande, vilsamt, socialt i den mån man själv önskar. Gemenskap och skön återhämtning. Lagom styrt och stor frihet. Tack! Lena-Maria P.

Vilken otrolig spännande överraskande, inspirerande helg. Kombinationen av djupgående meditation och målning – det blev en upplevelse som gjorde mig så glad och belåten. Jag kände att det fanns mycket mer i mig som jag inte har upptäckt än. Aldrig målat förr – visste inte att målning kunde framkalla nytt i mig. Tack underbara Elin. Ann-Christin Z.