Målarkurs i Skåne

Kurser

En målarkurs hos Ateljé Inspiro passar både dig som är nybörjare och dig som vill ha en nytändning i ditt redan etablerade måleri. Undervisningen anpassas så att alla arbetar utifrån sina egna förutsättningar och i sin egen takt.

Unna dig några rofyllda, utvecklande dagar i inspirerande miljö!

Röster från tidigare kursdeltagare:

”Säger bara WOW! Helt fantastisk kurs som ger en redskap att våga gå ur sin komfortzon.” Maria J.

”Fantastisk kursgivare i fantastisk miljö!!! Vilken underbar kurs.” Anna K.

”Huvudet är fyllt med nya möjligheter! Stort tack Elin!” Bergisa H.

”Superhärlig målarkurs! Lugnt och skönt tempo!  Gillar hur målarprinciperna kopplas till livet.” Malena A.

”Tack för ännu en fantastisk kurs! Kursinnehåll, ledare, gruppdynamik, god och generös stämning. Konsten och livet har vandrat hand i hand! Underbart!” Gunlis A.

Målarkurs 1

AKTUELLA MÅLARKURSER:

Målarkurs 5

Målarkurs för dig som vill utvecklas genom skapande och få en ”boost” till kropp och själ!

Ateljé Inspiro erbjuder både kurser på plats i ateljén i Smygehamn (45 min från Malmö, 15 min från Trelleborg C), ibland på Kulturskolan Artisten i Vellinge (20 min från Malmö C) och ONLINE-kurser som du gör hemma i din egen takt.

Fokus ligger ofta på att hitta och behålla skaparglädjen, släppa prestation och krav och utveckla din egen stil. När du uttrycker dig från ditt innersta utvecklas du som person. Ibland behöver vi landa i kroppen, stilla sinnet och få ut det som finns i vårt hjärta på målarduken, istället för att bara lasta på med mer information och kunskap utifrån. Du har allt du behöver inom dig – ha tillit till dig själv och din kreativitet!

Målarkurs 4