fbpx

Att tänka på inför en behandling:

  • Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.
  • Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före behandlingen!
  • Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)
  • Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.
  • Om du har rosacea/ytliga blodkärl – behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.
  • Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.
  • Om du är gravid – avstå behandlingen för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.
Yamuna Face Ball resultat_4

Hur skiljer sig Yamuna Face Ball® från jaderoller, gua sha, face yoga och andra metoder?
Med den specialframtagna bollen i hudliknande material (innehåller inga kemikalier som latex, phtalater, BPA osv) kommer du åt på djupet, stimulerar benstommen i ansiktet och kan arbeta i detalj med varje muskel på ett sätt som ingen annan metod gör.

Yamuna Face Ball resultat_5

Resultatet syns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.
Istället för att som botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

KONTAKTA MIG FÖR EN BEHANDLING ELLER WORKSHOP: Ring / SMS till 0761 859835 för tidbokning.

Jag finns för tillfället i Smygehamn, 15 min från Trelleborg C och 45 min från Malmö C.

Rulla till toppen