fbpx

Med penslarna i himlen och fötterna på jorden…

Att använda Vedic Art kan ge dig många nya möjligheter både i konsten och i livet och att ge dig själv en sådan kurshelg är ett fantastiskt sätt att hitta ny inspiration både för dig, som redan målar men känner att du kört fast, och för dig som är helt ny!

Det brukar bli många aha-upplevelser och goda skratt, plus tid för egen kontemplation och promenader vid havet.

Vedic Art är en modern svensk konst-metod, som med hjälp av gammal indisk vishetstradition syftar till att öppna upp för seendet och individens egen kreativitet. Med målarövningar som utgår från 17 principer om konsten och livet utvecklas din skapandeförmåga och personliga stil.

På grundkursen går vi igenom principerna med tillhörande övningar som hjälper dig att hitta din inre konstnär och våga skapa fritt från känslan utan prestationskrav.

På fortsättningskursen fördjupar vi oss i principerna och hur de kan användas i vardagliga livet. Tid för repetition, tillägg och samtal kring målningarna.

En hel grund- eller fortsättningskurs är på sammanlagt 6 dagar.

Du väljer själv vilka material du vill jobba med, dock inga oljefärger på själva kursen. Akrylfärg rekommenderas. Mer info om material fås i kursmailet när du anmäler intresse. Tips på boende finns för dig som kommer långväga ifrån.

Ateljé Inspiro ligger i Smygehamn, 15 km öster om Trelleborg, och nås enkelt med buss eller bil. Vi målar utomhus om vädret tillåter.

OBS Ibland hålls kurserna på Kulturskolan i Vellinge, 20 min från Malmö C.

Unna dig några rofyllda, utvecklande dagar tillsammans med likasinnade!

Varmt välkommen att kontakta mig för anmälan på art@ateljeinspiro.com

Rulla till toppen