fbpx

Art by

”I Am Nature” – originalmålning av Elin Mohede, akryl 30×60.

Drömlika, spirituella, med färger som dansar…

Här finner du mina originalmålningar och Fine Art Prints till försäljning. Med penslar, svamp, spatel och andra verktyg arbetar jag mestadels med akrylfärg i många lager under lång tid. Oftast utgår jag från Vedic Arts 17 principer som skapar en spännande målarprocess där motiven får växa fram efterhand, intuitivt, utan för mycket ”tänkande”. Varje tavla är en liten historia som berättar något om mig som målat den och om dig som ser den. Vi möts just nu i denna stund och samtidigt tidlöst.

Destilled Landscape – akryl original, 80×80

Vill du köpa en målning eller beställa ett porträtt? Kontakta mig om vilken målning det gäller och adressen dit den ska. Originalmålningarna levereras eller hämtas upp efter överenskommelse. Trycken kan skickas. Läs vanliga frågor för mer info.

”Panther Woman” – Fine Art Print

En vacker present till dig själv eller någon annan som månar om djur och natur! Detta är ett gicléetryck som finns i endast 10 st signerade upplagor.
Storlek A2 42x59cm. Pris: 1700:- (ex. ram)

10% från detta tryck går till organisationen Wildhood.org som hjälper utrotningshotade arter.

Motivet ingår i ”Totem Women”, en serie kvinnoporträtt med kraftdjur som speglar personens själ och kvalitéer.

Jag tar emot beställningar på porträtt med stjärntecken eller kraftdjur. Att få sitt eget porträtt målat med ”sitt” kraftdjur är en upplevelse och en fin present till ett speciellt tillfälle.
Då målar jag efter fotografi och vi kommer gemensamt fram till vilket djur som ska gestaltas. Något som representerar personens innersta, kvalitéer och karaktär.

Varmt välkommen att höra av dig!

Virtuell Vernissage Påsk 2020

Bilder från en av utställningarna på Garvaregården i Trelleborg.

Rulla till toppen