fbpx

Art by

”I Am Nature” – originalmålning av Elin Mohede, akryl 30×60. Hör av dig om du är intresserad av att köpa en målning eller beställa ett ”totem-porträtt”!

Drömlika, spirituella, med färger som dansar…

Med penslar, svamp, spatel och andra verktyg arbetar jag mestadels med akrylfärg i många lager under lång tid. Oftast utgår jag från Vedic Arts 17 principer som skapar en spännande målarprocess utan för mycket ”tänkande”.

Ibland använder jag blad och växtdelar för att skapa mönster, eftersom vår samhörighet med naturen, planeten och universum inspirerar och fascinerar mig.

Konsten och kreativiteten hjälper oss att minnas själens färger. Det är inte lyx, det är en nödvändig påminnelse om att vi är människor.

Vill du köpa en målning eller beställa ett porträtt? Kontakta mig om vilken målning det gäller och adressen dit den ska. Originalmålningarna levereras eller hämtas upp efter överenskommelse. Trycken kan skickas. Betalning kan göras enkelt och säkert med Swish-koden här på sidan. Kom ihåg att ange ditt namn på betalningen. Läs vanliga frågor om du undrar något.

Virtuell Vernissage Påsk 2020

Bilder från en av utställningarna på Garvaregården i Trelleborg.