Aktuella event, kurser, workshops & utställningar

29 juni 2024

”VÅGA MÅLA” Målardag

Är du nyfiken på att börja måla? Längtar du efter att skapa med färg och form, men är osäker på var du ens ska börja? Du är inte ensam!

En lustfylld dag för dig som känner dig som nybörjare, eller bara älskar färger och vill lära mer, att blanda och experimentera med akrylfärg. Vi går igenom enkel färglära, hur du skapar din personliga palett och några olika tekniker. Kom som du är och frossa i färger!

30 juni 2024

”INRE LANDSKAP” Målardag

Unna dig en avkopplande, utvecklande målardag vid havet! Utforska grunderna i landskapsmåleri och hitta ditt inre lugn och kraft med naturens element. Dagen startar med strandpromenad och meditation.

Aktuellt Målardag

Målardag ”Inre landskap”

6-7 juli 2024

VEDIC ART-helg

Ett fantastiskt sätt att hitta ny inspiration både för dig, som redan målar men känner att du kört fast, och för dig som är helt ny!

På de populära Vedic Art-helgerna brukar det bli många aha-upplevelser och goda skratt, plus tid för egen kontemplation och promenader vid havet.

Aktuellt Vedic Art

VEDIC ART MÅLARHELG

Aktuellt: ONLINE MÅLARKURS:

MÅLA med MINDFULNESS – skaparglädje utan prestation

För dig som tycker det är svårt att hitta tiden och inspirationen till att måla oftare, eller som stoppar dig själv p g a prestation och krav kring målandet. Följ med till min ateljé! I denna kurs går vi igenom 3 avsnitt: Skapa utrymme – fylla tomrummet – följa flödet.

Med olika målarövningar och guidad meditation får du upptäcka och utveckla DITT eget sätt att måla och skapa. Du utvecklar dig själv och ditt skapande med mindfulness och ett nytt tänkesätt som främjar lugn, ro, glädje och nyfikenhet.

Röster om E-kurserna: Fantastiskt att kunna ta del av en sådan här kurs hemifrån! Att få till sig så mycket goda tankar, avslappning, ny kunskap i målandet och om mig själv. Tack för en mycket givande kurs.Kristin J.

Så himla bra kursinnehåll! Så annorlunda och så lustfyllt!Gunlis A.

”Jag har aldrig målat som vuxen men det var väldigt roligt. Har målat med mina enkla vattenfärger. Tack för fin kurs.” Ulrika S.

Måla med mindfulness online
De 4 elementen

Aktuellt: ONLINE MÅLARKURS:

Intuitivt måleri med DE 4 ELEMENTEN

Jord, luft, eld och vatten är temat för ännu en kurs i Måla med mindfulness-serien, där du knyter ett starkare band med naturen, genom att använda den som inspiration på olika sätt i målandet. Du får många målartips och övningar samt en specialkomponerad meditation till varje element.

Kursen utvecklar dig även på ett djupare personligt plan när du upptäcker hur elementen finns representerad i allas vår personlighet och påverkar ditt sätt att vara i din vardag! Hitta DITT sätt att måla utan prestation och måsten.

Målarkurs online

Aktuellt: ONLINE EFT Tapping

Grundkurs – Hitta DIN kraft med EFT

Balansera din kropp och dina känslor med denna effektiva holistiska metod! Grundkursen ”Hitta DIN kraft med Emotional Freedom Technique” är en online-kurs i 4 delar som du gör hemma i din egen takt.

Du får lära dig ett enkelt verktyg att använda i din vardag. Metoden arbetar på kropp OCH sinne samtidigt. Kombinerar akupressurpunkter med modern forskning om hur hjärnan reagerar på stress.

Du kan använda den för att förändra och förbättra vilket livsområde du vill hälsa, vikt, relationer, arbete, pengar mm.

EFT Tapping