fbpx

Aktuella event, kurser, workshops & utställningar

13 april 2024

Målardag på temat ”Inre landskap”

Unna dig en avkopplande, utvecklande målardag vid havet! Utforska grunderna i landskapsmåleri och hitta ditt inre lugn och kraft med naturens element. Dagen startar med strandpromenad, meditation, ger dig tillfälle att landa i dig själv och utveckla ditt målande tillsammans med andra i liten grupp i min ateljé i Smygehamn.

Anmäl dig och få Early Bird rabatt t o m 5/3. OBS Allt målarmaterial, sopplunch och fika ingår! Begränsat antal platser.

11-12 maj 2024

VEDIC ART-helg

Att använda Vedic Art kan ge dig många nya möjligheter både i konsten och i livet och att ge dig själv en sådan kurshelg är ett fantastiskt sätt att hitta ny inspiration både för dig, som redan målar men känner att du kört fast, och för dig som är helt ny!

På de populära Vedic Art-helgerna brukar det bli många aha-upplevelser och goda skratt, plus tid för egen kontemplation och promenader vid havet.

ONLINE MÅLARKURS:

Intuitivt måleri med DE 4 ELEMENTEN

Jord, luft, eld och vatten är temat för ännu en kurs i Måla med mindfulness-serien, där du knyter ett starkare band med naturen, genom att använda den som inspiration på olika sätt i målandet. Du får många målartips och övningar samt en specialkomponerad meditation till varje element.

Kursen utvecklar dig även på ett djupare personligt plan när du upptäcker hur elementen finns representerad i allas vår personlighet och påverkar ditt sätt att vara i din vardag! Hitta DITT sätt att måla utan prestation och måsten.

Här hittar du mer info och anmälan: https://www.kurser.se/utbildning/human-potential/malarkurs-for-alla-intuitivt-maleri-och-skapargladje-1751707

ONLINE MÅLARKURS:

MÅLA med MINDFULNESS – skaparglädje utan prestation

För dig som tycker det är svårt att hitta tiden och inspirationen till att måla oftare, eller som stoppar dig själv p g a prestation och krav kring målandet. Följ med till min ateljé! I denna kurs går vi igenom 3 avsnitt: Skapa utrymme – fylla tomrummet – följa flödet.

Med olika målarövningar och guidad meditation får du upptäcka och utveckla DITT eget sätt att måla och skapa. Du utvecklar dig själv och ditt skapande med mindfulness och ett nytt tänkesätt som främjar lugn, ro, glädje och nyfikenhet.

Här hittar du mer info och anmälan: https://www.kurser.se/utbildning/human-potential/mala-med-gladje-mindfulness-stresshantering-1411704

Röster om E-kurserna: Fantastiskt att kunna ta del av en sådan här kurs hemifrån! Att få till sig så mycket goda tankar, avslappning, ny kunskap i målandet och om mig själv. Tack för en mycket givande kurs.Kristin J.

Så himla bra kursinnehåll! Så annorlunda och så lustfyllt!Gunlis A.

”Jag har aldrig målat som vuxen men det var väldigt roligt. Har målat med mina enkla vattenfärger. Tack för fin kurs.” Ulrika S.

Rulla till toppen