fbpx

Prova-på-workshop Yamuna® Face Ball

WINTERGLOW

Yamuna® Face Ball-workshop med ansiktsmassage & bubbel

11 januari, 2024 kl. 18:00 – 20:30

En perfekt julklapp till dig själv eller som väninne- /mor-dotter-kväll! Inled 2024 med underbar avslappning och föryngring.

En unik wellness-kväll i samarbete med Prosecco Sweden och Verve Showroom & Lounge.

Prova på Yamuna® Face Ball – en helt naturlig face lift och metod som effektivt hjälper huvudvärk, käkspänningar, tandgnissling, värk/spänningar i överkroppen mm. Resultatet syns direkt och vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.

LÄS MER OM WELLNESS-KVÄLLEN HÄR

Efter en skön stund på yogamattan blir det trivsamt mingel och god dryck! Det bjuds alkoholfri Prosecco med frukt och kvällens erbjudande – 20% på valfri artikel/produkt i showroomet.

OBS Behandlingen är effektiv, läs nedan för kontraindikationer när du inte ska göra en Face Ball-behandling. 

Plats: Verve Showroom and Lounge, Corfitz-Beck Friisgatan 1 i Trelleborg

Pris: 695kr/pers

Kontakta mig gärna för frågor: art@ateljeinspiro.com

Boka via mail: christian@proseccosweden.se

Hjärtligt välkommen!

”Spänningar släpper! Otroligt skönt! Väldigt skön, tillåtande och varm stämning som vanligt när Elin håller kurs. Bollarna ger hela kroppen massage som man annars bara kan få av någon annan. Nu är man som en ny människa.” Magdalena S.

En workshop med Yamuna® Face Ball innehåller stretch och avslappning för hela överkroppen och ansiktet, rutiner för att släppa spänningar i bl a rygg, axlar, nacke, käkar. Vid varje tillfälle fokuserar vi också och arbetar på ett speciellt ”problemområde” som fasthet och uppstramning kring ögonen, munnen och hakan, pannan, halsen och dekolletaget/urringningen.

Vi använder en liten mjuk specialboll för ansiktet och en större för nacken. Fokus är på att stimulera och stärka den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet. Du ligger på en yogamatta och utför behandlingen på dig själv i liten grupp.

Resultatet syns och känns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring. Läs nedan för kontraindikationer när du INTE ska göra behandling.

Röster från tidigare deltagare:

”Otroligt effektivt med bollen, blev mer ”fyllig” och jämn över ansiktet. Enkla övningar som gav ett resultat med detsamma, tänk hur det blir när man får en rutin med bollen. Elin är superduktig på att lära ut. Underbar workshop!” Linda M.

”Detta är helt otroligt! Jag har haft stora problem med migrän i alla år, men inte haft huvudvärk en enda gång sen jag började med dessa behandlingar för några månader sedan. Helt fantastiskt! SÅ tacksam!Bodil S.

KONTRAINDIKATIONER – att tänka på:

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärlYamuna® Face Ball-behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.

SE MER

Rulla till toppen