ONLINE målarkurser

Utveckla dig själv och ditt måleri med annorlunda övningar och inspirerande guidade meditationer, som får igång din fantasi och kreativitet.

Följ med till min ateljé i 3 olika online kurser som jag har i samarbete med Human Potential Academy:

Online målarkurser 2

Intuitivt måleri med DE 4 ELEMENTEN

Jord, luft, eld och vatten är temat för denna härliga kurs, där du knyter ett starkare band med naturen, genom att använda den som inspiration på olika sätt i målandet. Du får många målartips och övningar samt en specialkomponerad meditation till varje element.

Kursen utvecklar dig även på ett djupare personligt plan när du upptäcker hur elementen finns representerade i allas vår personlighet och påverkar ditt sätt att vara i din vardag! Hitta DITT sätt att måla utan prestation och måsten.

Akrylfärger rekommenderas men det går bra att använda pennor, akvarell, kritor om du föredrar det. Utgå från dig själv och dina behov.

”Med hjärtat mot JORDEN känn in vad som är rätt för dig och planeten. Få LUFT under dina vingar. Att med energi och GLÖD följa FLÖDET i livet!”

Här hittar du mer info och anmälan:

Online målarkurser 1

MÅLA med MINDFULNESS – skaparglädje utan prestation

För dig som tycker det är svårt att hitta tiden och inspirationen till att måla oftare, eller som stoppar dig själv p g a prestation och krav kring målandet. Följ med till min ateljé! I denna kurs går vi igenom 3 avsnitt: Skapa utrymme – fylla tomrummet – följa flödet.

Med olika målarövningar och guidad meditation får du upptäcka och utveckla DITT eget sätt att måla och skapa. Du utvecklar dig själv och ditt skapande med mindfulness och ett nytt tänkesätt som främjar lugn, ro, glädje och nyfikenhet.

Jag rekommenderar akrylfärger, men det går bra att använda pennor, akvarell, kritor om du föredrar det. Utgå från dig själv och dina behov.

Här hittar du mer info och anmälan:

EFT Tapping

I denna innehållsrika e-kurs lär du dig grunderna i Emotional Freedom Technique även kallad Tapping.

En effektiv, enkel självhjälpsmetod som balanserar och utvecklar dig själv på djupet! EFT kombinerar akupressur med modern forskning om vår hjärna. Metoden kan hjälpa dig som önskar förändra gamla mönster, stress, oro, ångest, dålig hälsa, självförtroende, vara ett stort stöd för att komma tillbaka efter utmattning/utbrändhet mm.

När du lärt dig sekvensen kan du använda den på vilket livsområde du vill som hälsa, vikt, relationer, pengar, arbete o s v. EFT fungerar rent fysiskt genom att bryta kroppens stressrespons och möjliggöra läkning och förändring på djupet. Är DU redo att uppgradera din tillvaro och leva ditt bästa liv i balans och harmoni?

Här hittar du mer info och anmälan:

Läs mer om MÅLA MED MINDFULNESS HÄR!

LÄS MER OM EFT Tapping HÄR!