EFT Tapping 1

EFT Tapping GRUNDKURS ONLINE

Hitta DIN kraft med Emotional Freedom Technique

Med EFT (även kallad Tapping) stimulerar du själv ett antal utvalda akupunkturpunkter genom att trycka eller knacka på dem, samtidigt som du fokuserar mentalt och känslomässigt på olika problem, utmaningar, smärtor och krämpor för att bryta kroppens stressrespons och möjliggöra läkning och förändring på djupet.

Metoden är enkel och effektiv och inget du måste ”tro på”. Mer än 100 utländska publicerade forskningsstudier finns i nuläget och eftersom EFT har visat sig sänka stresshormonet kortisol i kroppen är den ett fantastiskt självhjälpsverktyg vid bland annat stress, oro, ångest, prestation och performance. DU HAR DEN BOKSTAVLIGEN I DINA EGNA HÄNDER! I grundkursen lär du dig allt du behöver veta…

EFT Tapping punkter

GRUNDKURS i EFT Tapping:

Grundkursen ”Hitta DIN kraft med EFT” är en online-kurs i 4 delar som du gör hemma i din egen takt.

Du får lära dig punkterna, hur du gör för att komma igång och att anpassa metoden efter just dina problem och utmaningar. Hur du kan gå mer på djupet och rensa ut gamla begränsande föreställningar och öppna upp för nya sunda trossatser och ny energi. Metoden arbetar på både kropp och sinne samtidigt. Du kan använda den på vilket livsområde du vill hälsa, vikt, relationer, arbete, pengar mm.

EFT Tapping Elin Mohede

Jag är certifierad i och har själv använt Tapping i många år. Som högkänslig och efter en svår utmattning har den varit en livräddare som jag verkligen vill rekommendera och sprida vidare! Det är när vi kan omfamna både våra starka och svaga sidor, både vårt ljus och vårt mörker, som vi blir starka, hela människor och hittar vår inre sanna kraft. Med EFT får du ett helt nytt sätt att tänka och närma dig utmaningar. Varmt välkommen till dig som är redo för verklig förändring och utveckling!

Röster från tidigare kursdeltagare:

Imponerad av effekterna! Elin är pedagogisk så det är lätt att förstå och göra övningarna. Använde nyligen tapping innan en tandoperation när stresspåslaget slog på och det tog bara några minuter så var jag lugn och stabil igen. Så coolt verkligen. Det här är min nya vän. Tack Elin!” Elisabeth.E

”Precis vad jag behövde! Tappingen har hjälpt mig läka, släppa gamla minnen och bli ”klar” med obalans i kroppen. Det mest fantastiska tycker jag är att man kan hitta orsaken till problemen snabbt och enkelt. Det är inte särskilt jobbigt heller, det är ganska enkelt. Jag är så glad för denna kursen.” Fabian S.

”Jag är tacksam för att jag hittade kursen, har länge varit intresserad av tapping och knackat på punkterna för att lugna mitt nervsystem. Nu har jag fått en helt annan upplevelse efter det jag lärt mig här. Jag kommer att fortsätta tappa och utforska vad som kommer ur det, så spännande :)” Malin L.