Målarkurs med EFT Tapping

TAPPING-TRÄDET Målarhelg med EFT Tapping

31 augusti – 1 september 2024

Är du redo att ta ditt liv till en ny nivå och öppna upp för äkta kraft och glädje?!

En kraftfull målarkurs med EFT för inre transformation! Du får lära dig EFT Tapping, en stressänkande effektiv holistisk teknik, och kombinera den med en målarövning. Den hjälper dig klargöra och frigöra gamla mönster samt hitta lösningar på problem/situationer i nuet och öppna vägen för förändring och läkning.

Målarkurs med EFT Tapping

En målarkurs med EFT Tapping kan ge förändring och läkning med hjälp av kreativiteten.

Med EFT = Emotional Freedom Technique, även kallad Tapping, kan du själv bearbeta, släppa och läka gamla hindrande mönster och få hjälp med t ex oro, ångest, fobier, smärta, värk och långvariga problem som påverkar livet negativt.

Du stimulerar ett antal akupressurpunkter på ansikte och överkropp, samtidigt som du mentalt fokuserar på problemet du vill ha hjälp med.

EFT Tapping

Forskning har visat att metoden sänker stresshormonet kortisol och försätter kroppen i ett lugnare tillstånd, där förändring och läkning är möjlig. Den arbetar på både kropp och sinne samtidigt.

EFT är ett fantastiskt verktyg för att själv kunna ”ta hand om” problem och utmaningar i livet! Du kan använda den för att uppnå inre balans och förbättra vilket livsområde du vill t ex relationer, pengar, hälsa, vikt, arbete.

Under två dagar lär du dig metoden och hur du kan använda den i din vardag.

Med hjälp av en målarövning kallad Tapping-trädet går vi på djupet. Du får klarhet i vilka gamla övertygelser som sitter i just dig och din kropp och hur du transformerar dem. Det kan vara gamla ”sanningar” som du lever efter men som inte längre gagnar dig och ditt liv.

Målarkurs med EFT kräver inga förkunskaper vad gäller målning, alla målar utifrån sin egen nivå. Fokus denna helg ligger på den personliga utvecklingen. Målandet är ett hjälpmedel för att komma förbi vårt logiska sinne och frigöra känslan:-). Tid för egen reflektion och havspromenad finns också för den som önskar.

OBS Som förberedelse kommer du få tillgång till introduktionskursen ”Så gör du EFT – sänk din stress, öka ditt välbefinnande” via en länk, så att du kan göra den online först. Den är ca 30 min. lång och lär dig var punkterna är och grunderna i hur du gör.

Tekniken är lite som att cykla, så det är bra om du tränat i förväg, då hinner vi komma längre och du får ut mer av helgkursen!

Tid: 10-16 båda dagarna

Plats: Ateljé Inspiro i Smygehamn

Pris: 2400:- Allt material, fika & frukt ingår + online minikursen ”Så gör du EFT” som förberedelse. Medtag egen lunch.

Hjärtligt välkommen till en välgörande helg önskar Elin!

HÄR kan du läsa mer om EFT och min grundkurs online ”Hitta DIN kraft med EFT”