fbpx

Målarkurs Din inre regnbåge

Målarkurs Din inre regnbåge

DIN INRE REGNBÅGE – ”En bro till din fulla potential” Varmt välkommen till denna återhämtande och transformerande målarkurs på Österlen med musik, klanger och färger! Målarövningar, guidade meditationer, soundhealing och Angelic Reiki®.

För dig som vill hitta en stilla plats inom dig, kanske ”komma ikapp” dig själv efter en stressig tid, och upptäcka/balansera dina 7 inre energicentra. Varje sådant chakra har enligt traditionen en färg och det påverkar olika områden i livet och i kroppen. Vi ger uppmärksamhet till vart och ett av dessa områden under två dagar och det blir en kreativ helhetsupplevelse med målning, toner och Angelic Reiki´s mjuka energier. INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS.

När du skapar balans inom dig kan dina unika ”färger” och toner, dina känslor, talanger, kvalitéer skina igenom till omvärlden. När du står i din kraft och fulla potential blir du den harmoniska, strålande regnbåge du är ämnad att vara!

Helgen leds av Elin Mohede och Ananda Brännerud.

Plats: Charmiga gården Tryde 1303 på Österlen, en lugn och trygg plats som bjuder in till avkoppling, återhämtning och inspiration.

Anmälan: info@anandaart.se

Tid: 9:30-17:00 båda dagarna. Pris: 2900 kr OBS Allt målarmaterial, fika och frukt ingår. Ta med egen lunch eller ät i bistron.

Möjlighet till övernattning finns. För mer information om detta, kontakta Anna på info@tryde1303.com eller tel 0733751303.

Målarkurs

Om oss som leder kursen:

Ananda är sångerska, konstnär och healer. Hon håller retreats och kurser inom bl.a Reiki och personlig utveckling samt arbetar med komplementär hälsa.

Elin är konstnär och pedagog, erbjuder populära kurser inom konst och hälsa. Hon är utbildad lärare i Vedic Art och danspedagog med många års erfarenhet av att undervisa inom fritt skapande.

Tillbaka till MÅLARKURSER

Rulla till toppen