fbpx

Yamuna® Face Ball – AVSLAPPNING & FÖRYNGRING

Just nu: PROVA PÅ-HELG ”NEW YOU” 650:-

Plats: Yogahuset i Smygehamn

Tid: Lördag 11/2 kl. 10:30-12:30 + Söndag 12/2 kl. 11:30-13:30

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

FÖR DIG SOM VILL HA

Naturlig FACE LIFT – föryngrat utseende, fastare konturer och förbättrad cirkulation i ansiktet

EFFEKTIV HJÄLP MED

Huvudvärk, migrän

Spänningar i nacke, axlar

Tandgnissling

Bihålebesvär

Resultatet syns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.

Redan efter en session är din hy klarare med mer lyster, den underliggande benstommen aktiverad och musklerna avspända.

Behandlingen ger även vidare effekter på din hälsa.

Visste du att

En helt ny och unik upplevelse för ditt ansikte…

Med hjälp av en liten mjuk boll för ansiktet och en större för nacken fokuserar behandlingen på att stimulera, stärka och räta upp den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet.

Släpp gamla spänningsmönster i ansiktet och ta fram din mest strålande look!

Individuell behandling 750:-

75 min. En individuell unik friskvårdsbehandling som skiljer sig från person till person och fokuserar på klientens specifika problemområden med hänsyn till ansiktsanatomi och stressmönster. Du får en fantastisk effektiv proaktiv behandling som inte bara lyfter och väcker upp ditt ansikte, utan även ger dig en djupgående, välgörande avslappning av hela huvudet och nacken.

Förebygger linjer och rynkor och löser upp gamla spänningsmönster av huvudvärk/migrän, värk kring ögonen, bihåleproblem, spända käkar och tandpressning.

Du kommer uppleva hur det påverkar hela din kropp positivt att ta bort stress från ditt ansikte. Du får en avslappnad skön känsla med avspänt föryngrat utseende på helt naturlig väg.

TIDBOKNING: Ring eller SMS 0761859835

Yamuna®Face Ball-klasser & workshops   

Innehåller stretch och avslappning för ansiktet och hela överkroppen, rutiner för att släppa spänningar i bl a rygg, axlar, nacke, käkar. Vid varje tillfälle fokuserar vi också och arbetar på ett speciellt ”problemområde” som fasthet och uppstramning kring ögonen, munnen och hakan, pannan, halsen och dekolletaget/urringningen.

Vi använder en liten mjuk specialboll för ansiktet och en större för nacken. Fokus är på att stimulera och stärka den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet. Du ligger på en yogamatta och utför behandlingen på dig själv i liten grupp (max 6 deltagare).

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Med Yamuna-metoden skapar du utrymme i din kropp, så att alla kroppsdelar kan fungera optimalt. Genom att stimulera skelettet och förlänga musklerna blir lederna rörligare och du kan släppa gamla mönster av stelhet.

I ansiktet syns det i form av att ögonen blir öppnare och blicken avslappnad, ansiktet ”skulpteras” så att kindben och käklinje blir tydligare, huden strålande och mer fyllig med bättre blodcirkulation. Liksom i yogan styr du ditt andetag till där bollen jobbar, med resultatet att hela du mjuknar, sjunker ner och slappnar av.

Istället för att som t ex botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

KONTRAINDIKATIONER – att tänka på inför en behandling:

Använd inte kräm eller olja i ansiktet före behandling. Bollen får sämre grepp om huden är blank.

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärlYamuna® Face Ball-behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.

Ta hand om dig själv, förebygg förändringar som spåren av åldrande och stress sätter i vårt ansikte. Märk den underbara avslappnade känslan i hela kroppen.

BOKA DIN TID REDAN IDAG!

Ring eller SMS 0761859835 Hjärtligt välkommen!

Upptäck mer om Yamuna®Face Ball och Yamuna®Body Rolling