fbpx


WINTERGLOW – ansiktsmassage & bubbel

11 januari, 2024 kl. 18:00 – 20:30

En unik wellness-kväll i samarbete med Prosecco Sweden och Verve Showroom & Lounge.

En perfekt julklapp och väninne- /mor-dotter-kväll! Inled 2024 med underbar avslappning och föryngring.

Prova på Yamuna® Face Ball – en helt naturlig face lift och metod som effektivt hjälper huvudvärk, käkspänningar, tandgnissling, värk/spänningar i överkroppen mm. Resultatet syns direkt och vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.

Du tar med en egen yogamatta som du ligger på och utför behandlingen på dig själv, medan Elin (som är första certifierade Face Ball-practitioner i Sverige) guidar dig. Med hjälp av en liten mjuk specialboll för ansiktet och en större för nacken är fokus på att stimulera, stärka och räta upp den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet.
Redan efter en session är din hy klarare med mer lyster, den underliggandebenstommen aktiverad och musklerna avspända. Behandlingen ger även vidare positiva effekter på din hälsa.

Efter en skön stund på yogamattan blir det trivsamt mingel och god dryck! Det bjuds alkoholfri Prosecco med frukt och kvällens erbjudande – 20% på valfri artikel/produkt i showroomet.

OBS Behandlingen är effektiv, läs här på  https://ateljeinspiro.com/face-body-relax/ för kontraindikationer när du inte ska göra en Face Ball-behandling. 

Plats: Verve Showroom and Lounge, Corfitz-Beck Friisgatan 1 i Trelleborg

Pris: 695kr/pers

Kontakta mig gärna för frågor: art@ateljeinspiro.com

Boka via mail: christian@proseccosweden.se

Hjärtligt välkommen!