fbpx

PROVA-PÅ-HELG ”NEW YOU”

Plats: Yogahuset i Smygehamn, Vattenverksvägen 17

Lördag 11/2 kl. 10:30-12:30 + Söndag 12/2 kl. 11:30-13:30

Hjärtligt välkommen att släppa gamla spänningsmönster i ansiktet och plocka fram din mest strålande look!

En ljuvligt skön helg som innehåller stretch och avslappning för ansiktet och hela överkroppen, rutiner för att släppa spänningar i bl a rygg, axlar, nacke, käkar.

Tandgnissling, att pressa ihop käkarna, spänna axlarna är bara några av de sätt vi skapar ovanor och problem som leder till huvudvärk, öronproblem, bihålebesvär, ögonvärk mm. Här fokuserar vi på att lära kroppen nya avslappnade vanor och arbetar också på speciella ”problemområden” som t ex fasthet/uppstramning kring ögonen, munnen och hakan, pannan, halsen och dekolletaget/urringningen.

Vi använder en liten mjuk specialboll för ansiktet och en större för nacken. Fokus är på att stimulera och stärka den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet.

Du ligger på en yogamatta och utför behandlingen på dig själv i liten grupp och jag guidar dig.

Ha bekväma kläder. Använd inte kräm/olja i ansiktet före behandling, då får bollen bättre grepp.

Istället för att som t ex botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

Pris: 650:- för hela helgen, sammanlagt 4 h.

ANMÄLAN och FRÅGOR på tel. / SMS 0761859835

eller mail: art@ateljeinspiro.com

KONTRAINDIKATIONER – att tänka på:

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärlYamuna® Face Ball-behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.