PROVA-PÅ-WORKSHOP x 3 ”WINTERGLOW”

Plats: Yogahuset i Smygehamn, Vattenverksvägen 17

FULLBOKAD Lördag den 26/11, 3/12, 10/12 Tid: 10.30-11.30

NYA DATUM 2023: Lördag den 21/1, 28/1, 4/2 Tid: 10.30-11.30, sista dagen 16.00-17.00

Hjärtligt välkommen att släppa gamla spänningsmönster i ansiktet och plocka fram din mest strålande look!

3 ljuvligt sköna tillfällen som innehåller stretch och avslappning för ansiktet och hela överkroppen, rutiner för att släppa spänningar i bl a rygg, axlar, nacke, käkar.

Varje gång fokuserar vi också och arbetar på ett speciellt ”problemområde” som fasthet/uppstramning kring ögonen, munnen och hakan, pannan, halsen och dekolletaget/urringningen.

Vi använder en liten mjuk specialboll för ansiktet och en större för nacken. Fokus är på att stimulera och stärka den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet.

Du ligger på en yogamatta och utför behandlingen på dig själv i liten grupp (max 6 deltagare) och jag guidar dig.

Ha bekväma kläder. Använd inte kräm/olja i ansiktet före behandling, då får bollen bättre grepp.

Istället för att som t ex botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

Pris: 450:- för 3 gånger (ord. pris 200:- per gång)

ANMÄLAN och FRÅGOR på tel. / SMS 0761859835

eller mail: art@ateljeinspiro.com

KONTRAINDIKATIONER – att tänka på:

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärlYamuna® Face Ball-behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.