fbpx

FRISKVÅRDSBEHANDLINGAR

Välbefinnande & avslappning som syns!

ANSIKTSMASSAGE 60 min 750:-

Yamuna® Face Ball är en underbart avslappnande och djupgående massage, som görs med hjälp av en liten boll för ansiktet och en större för nacken. Behandlingen ger dig en djupt välgörande avslappning av hela huvudet, nacken, käkarna, axlarna och ryggen.

På helt naturlig väg förebygger den och löser upp gamla spänningsmönster av huvudvärk/migrän, värk kring ögonen, bihåleproblem, spända käkar och tandpressning / tandgnissling, definierar hakan och käklinjen, öppnar upp andningen.

Massagen tar bort stress och stimulerar även ett stort antal akupressurpunkter som påverkar hela kroppen positivt. Du upplever en lätt, skön känsla och ett avspänt föryngrat utseende på helt naturlig väg.

Denna behandling ingår i Skatteverkets regler för friskvård och du kan därför använda ditt friskvårdsbidrag här. Presentkort går också bra att köpa!

VÄLKOMMEN ATT BOKA BEHANDLING: Ring / SMS till 0761 859835 för tidbokning. Jag finns för tillfället i Smygehamn, 15 min från Trelleborg C och 45 min från Malmö C.

Detta är helt otroligt! Jag har haft stora problem med migrän i alla år, men inte haft huvudvärk en enda gång sen jag började med dessa behandlingar för några månader sedan. Fantastiskt! SÅ tacksam, du har förändrat mitt liv!” Bodil S.

En underbar behandling, avkopplande och synliga resultat redan första gången! Elin var så tydlig, informativ, lugn och professionell. Ser fram emot nästa besök!” My C.

Jag slutade gnissla tänder på nätterna efter jag varit hos dig en gång.” Martin S.

Visste du att bara ansiktet har mer än 40 muskler som är engagerade, ibland dygnet runt? Att bita ihop om saker, spänna käkarna, gnissla tänder, kisa med ögonen framför datorn eller säcka ihop hållningen och spänna nacken och axlarna är något alla gör, som i förlängningen märks tydligt i ansiktet och på kroppen.

Ge dig själv eller en vän en riktig må-bra-stund! (Metoden är effektiv så läs nedan för kontraindikationer när du inte ska göra en behandling)

Yamuna® WORKSHOP

Kan jag lära mig använda bollarna på mig själv? JA! Jag håller med jämna mellanrum workshops för små grupper, där du under ett par timmar ligger på en yogamatta och utför behandling på dig själv medan jag guidar dig. Sedan kan du använda metoden själv så ofta du vill, gärna en eller flera gånger i veckan.

Kontakta mig om du vill vara med och det inte just nu finns några aktuella datum! Bollar finns att köpa från den internationella sidan: https://shop.yamunafinland.com/

Röster från några tidigare workshopdeltagare: ”Spänningar släpper! Otroligt skönt! Väldigt skön, tillåtande och varm stämning som vanligt när Elin håller kurs. Bollarna ger hela kroppen massage som man annars bara kan få av någon annan. Nu är man som en ny människa.” Magdalena S.

Helt fantastiskt! Att två bollar och ens eget tryck kan göra sådan enorm skillnad. Känner mig piggare och spänningar har släppt. Att dessutom se piggare ut är en ljuvlig bonus. Tusen tack Elin!” Linda F.

Enkla övningar som gav ett resultat med detsamma, tänk hur det blir när man får en rutin med bollen. Elin är superduktig på att lära ut. Underbar workshop!” Linda M.

Hur skiljer sig Yamuna Face Ball® från jaderoller, gua sha, face yoga och andra metoder?
Med den specialframtagna bollen i hudliknande material (innehåller inga kemikalier som latex, phtalater, BPA osv) kommer du åt på djupet, stimulerar benstommen i ansiktet och kan arbeta i detalj med varje muskel på ett sätt som ingen annan metod gör.

Resultatet syns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.
Istället för att som botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

Att tänka på inför en behandling:

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärl – behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.

Rulla till toppen