fbpx

En unik upplevelse för ditt ansikte

Avslappning & föryngring med en liten boll…

Vad är Yamuna Face Ball®?

En underbart avslappnande och djupgående ansiktsmassage som görs med hjälp av en liten boll för ansiktet och en större för nacken. På helt naturlig väg förebygger du och tar bort de spår som åldrande och stress sätter i kroppen.

Visste du att bara ansiktet har mer än 40 muskler som är engagerade, ibland dygnet runt? Att bita ihop om saker, spänna käkarna, gnissla tänder, kisa med ögonen framför datorn eller säcka ihop hållningen och spänna nacken och axlarna är något alla gör, som i förlängningen syns tydligt i ansiktet och på kroppen.

Släpp gamla spänningsmönster och plocka fram din mest strålande look!
”Detta är helt otroligt! Jag har haft stora problem med migrän i alla år, men inte haft huvudvärk en enda gång sen jag började med dessa behandlingar för några månader sedan. Fantastiskt! SÅ tacksam, du har förändrat mitt liv!” Bodil S.

Vad ger en behandling?

Ett naturligt vackert ansikte utan spänningar med förbättrad cirkulation och elasticitet i huden, med muskler som är spänstiga och definierade, mindre rynkor och linjer. En aktiverad benstomme som släpper gamla spänningsmönster av huvudvärk, migrän, käkspänning, tandgnissling/-pressning, bihålebesvär mm.

Resultatet syns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring. Du upplever en lätt, härlig känsla i hela kroppen och ett föryngrat utseende med fastare konturer.

Jag slutade gnissla tänder på nätterna efter jag varit hos dig en gång.” Martin S.
En underbar behandling, avkopplande och synliga resultat första gången! Min behandlare var så tydlig, informativ, lugn och professionell. Ser fram emot nästa besök!” My C.

Hur skiljer sig Yamuna Face Ball® från jaderoller, gua sha, face yoga och andra metoder?

Med den specialframtagna bollen i hudliknande material (innehåller inga kemikalier som latex, phtalater, BPA osv) kommer du åt på djupet, stimulerar benstommen i ansiktet och kan arbeta i detalj med varje muskel på ett sätt som ingen annan metod gör.

Istället för att som botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

Kan jag lära mig metoden själv?

JA! Jag håller med jämna mellanrum workshops för små grupper, där du under ett par timmar ligger på en yogamatta och utför behandling på dig själv medan jag guidar dig. Sedan kan du använda metoden själv så ofta du vill, gärna en eller flera gånger i veckan. Se HÄR för aktuella workshops

Kontakta mig här på kontaktsidan om du vill vara med och det inte just nu finns några aktuella datum! Bollar finns att köpa från den internationella sidan: https://shop.yamunafinland.com/

När ska jag inte göra en behandling?

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärl – behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.