fbpx

AVSLAPPNING & FÖRYNGRING med en liten boll…

EFFEKTIV HJÄLP MED

Huvudvärk, migrän, spänningar i nacke, axlar, rygg, käkar

Tandgnissling, bihålebesvär

Naturlig FACE LIFT –

föryngrat utseende, fastare konturer och förbättrad cirkulation i ansiktet

Här kan du boka enskilda behandlingar och workshops hos mig som är certifierad practitioner i Yamuna®Face Ball. En unik metod för att släppa gamla spänningsmönster i kroppen och plocka fram din mest strålande look! Unna dig eller en vän en stunds fantastisk skön djupgående avslappning och ett inre och yttre lyft!

Resultatet syns och känns direkt. Vid upprepade behandlingar byggs det upp en varaktig förändring.

Redan efter en session är din hy klarare med mer lyster, den underliggande benstommen aktiverad och musklerna avspända.

Behandlingen ger även vidare positiva effekter på din hälsa.

En helt ny och unik upplevelse för ditt ansikte…
Med hjälp av en liten mjuk boll för ansiktet och en större för nacken fokuserar behandlingen på att stimulera, stärka och räta upp den underliggande benstrukturen och aktivera musklerna i ansiktet.

Röster från nöjda kunder:

”Fantastiskt avslappnande. Hittade muskler som jag inte visste kunde ömma och skillnaden efter bollbehandlingen var tydlig. Fördelen är att jag kan lära mig och själv utföra behandlingen.” Lena S.

”Jag har haft stora problem med låsningar i käken och behandlingarna har verkligen hjälpt på ett helt fantastiskt sätt. Nu har jag även gjort en liten del av stretchen och massagen inne i munnen på min son, vilket lett till att han senaste gången hos tandläkaren hade mycket lättare att öppna munnen.” Madelene B.

KONTRAINDIKATIONER – när du inte ska göra behandling

Visste du att

  • ansiktet består av mer än 40 muskler, där du samlar en stor del av vardagsstressen i form av små spänningar. Upprepade mönster av att t ex anstränga ögonen, kisa vid datorn, dra upp axlarna, bita ihop om problem, andas ytligt bidrar starkt till åldrandet.
  • En bettskena kan skydda tänderna, men gör inget åt själva problemet med käkspänningar.
  • Genom att med jämna mellanrum göra en Yamuna® Face Ball-behandling påverkar du benstommen och musklerna i ansiktet och kroppen på helt naturlig väg och motverkar åldrande, värk och spänningar på ett effektivt sätt.
  • Du skapar utrymme i din kropp, så att alla kroppsdelar kan fungera optimalt. Genom att stimulera skelettet och förlänga musklerna blir lederna rörligare och du kan släppa gamla mönster av stelhet.
  • I ansiktet syns det i form av att ögonen blir öppnare och blicken avslappnad, ansiktet ”skulpteras” så att kindben och käklinje blir tydligare, huden strålande och mer fyllig med bättre blodcirkulation. Liksom i yogan styr du ditt andetag till där bollen jobbar, med resultatet att hela du mjuknar, sjunker ner och slappnar av.
  • Istället för att som t ex botox, fillers och kirurgiska ingrepp dra åt huden, strypa blodflöde och förlama muskler för att på konstgjord väg strama upp ansiktet och dekolletaget, fokuserar Yamuna® Face Ball-metoden på att öppna upp cirkulationen, stärka den underliggande benstrukturen och musklerna – med fantastiskt resultat!

Ta hand om dig själv, förebygg och märk den underbara avslappnade känslan i hela kroppen.

VÄLKOMMEN att boka behandling eller workshop! Ring eller SMS 0761859835.

Upptäck mer om Yamuna®Face Ball och Yamuna®Body Rolling