fbpx

Individuell behandling

En unik friskvårdsbehandling som skiljer sig från person till person och fokuserar på dina specifika problemområden, med hänsyn till ansiktsanatomi och stressmönster. Den effektiva och sköna behandlingen inte bara lyfter och väcker upp ditt ansikte, utan ger dig även en djupgående, välgörande avslappning av hela huvudet, nacken, käkarna, axlarna och ryggen.

Förebygger linjer och rynkor och löser upp gamla spänningsmönster av huvudvärk/migrän, värk kring ögonen, bihåleproblem, spända käkar och tandpressning, definierar hakan och käklinjen, öppnar upp andningen.

Du kommer uppleva hur det påverkar hela din kropp otroligt positivt att ta bort stress från ditt ansikte. Du får en avslappnad skön känsla med avspänt föryngrat utseende på helt naturlig väg. Ge dig själv eller en vän en riktig må-bra-stund! (Metoden är effektiv så läs nedan för kontraindikationer när du inte ska göra en behandling)

Pris: 750:- (75 min) VARMT VÄLKOMMEN! För tidbokning ring eller SMS 0761859835

Röster från nöjda kunder:En underbar behandling, avkopplande och synliga resultat första gången! Min behandlare var så tydlig, informativ, lugn och professionell. Ser fram emot nästa besök!” My C.

”Detta är helt otroligt! Jag har haft stora problem med migrän i alla år, men inte haft huvudvärk en enda gång sen jag började med dessa behandlingar för några månader sedan. Helt fantastiskt! SÅ tacksam!Bodil S.

KONTRAINDIKATIONER – att tänka på inför en behandling:

Använd inte kräm eller olja i ansiktet före behandling. Bollen får sämre grepp om huden är blank.

Om du gjort en ansiktslyftning/operation – vänta 1 år innan du gör en Yamuna® Face Ball-behandling.

Om du gjort en behandling med fillers/botox eller liknande – vänta 1 månad. (Behandlingen tar då inte bort resultatet av botoxen men kan lossa på spänningar och lindra ev. smärta och huvudvärk)

Om du gjort laserbehandling – vänta 2 månader.

Om du har rosacea/ytliga blodkärl – behandlingen stärker huden efterhand och du kommer märka att hyn blir mindre överkänslig. I enstaka fall kan hudproblemen först förvärras men efter några dagar blir resultatet en förbättring.

Om du har aktiv acne, inflammationer, svullnader, öppna sår, herpes, utslag – gör INTE någon behandling.

Om du använder retinol/produkter som gör huden tunnare – var försiktig och använd helst inte produkterna 1 vecka före en behandling!

Om du är gravid – avstå behandling för säkerhets skull, eftersom den kan ha samma effekt som t ex massage eller akupressur.

Ta hand om dig själv, förebygg förändringar som spåren av åldrande och stress sätter. Märk den underbara avslappnade känslan i hela kroppen.