Kurser

KURSER I INSPIRERANDE MILJÖ

UNNA DIG NÅGRA ROFYLLDA, UTVECKLANDE DAGAR!


NYA KURSER - HÖSTENS PROGRAM ÄR HÄR!

VEDIC ART

En målarhelg hos Ateljé Inspiro passar både dig som är nybörjare och dig som vill ha en nytändning i ditt redan etablerade måleri. Undervisningen anpassas så att alla arbetar utifrån sina egna förutsättningar och i sin egen takt.

VEDIC ART- helgkurs:

9 - 10 november


Upptäck hur du kan skapa och leva med mer frihet och kreativitet och mindre prestation och krav!

Vedic Arts principer hjälper dig att komma vidare i ditt måleri och hitta DITT unika uttryck både i konsten och i livet. 


Tid: 10-16 lördag och söndag

Plats: Kulturskolan i Vellinge, Norrevångsgatan 1.

20 min från Malmö C och nära till parkering och bussar.

Pris: 1200 kr. Staffliplats, fika, frukt ingår. Medtag material och egen lunch.


MÅLA MED MINDFULNESS

Vedic Art är en modern svensk metod, som med hjälp av gammal indisk vishetstradition syftar till att öppna upp för seendet och individens egen kreativitet. Med övningar som utgår från 17 principer om konsten och livet utvecklas din skapandeförmåga och personliga stil.


På grundkursen går vi igenom principerna med tillhörande målarövningar som hjälper dig att hitta din inre konstnär och våga skapa fritt från känslan utan prestationskrav.

På fortsättningskursen fördjupar vi oss i principerna och hur de kan användas i vardagliga livet. Tid för repetition, tillägg och samtal kring målningarna.

En hel grund- eller fortsättningskurs är på  sammanlagt 6  dagar.


Att använda Vedic Art kan ge dig många nya möjligheter både i konsten och i livet, och att ge dig själv en sådan kurshelg är ett underbart sätt att fylla på med kraft och hitta ny inspiration! Det brukar bli många aha-upplevelser och goda skratt, likväl som tid för kontemplation, meditation och promenader vid havet.


Du väljer själv vilka material du vill jobba med, dock inga oljefärger på själva kursen. Akrylfärg rekommenderas. Mer info om material fås i kursmailet när du anmäler intresse. Tips på boende finns för dig som kommer långväga ifrån.


Ateljé Inspiro ligger i Smygehamn, 15 km öster om Trelleborg, och nås enkelt med buss eller bil. Vi målar utomhus om vädret tillåter.


Unna dig några rofyllda, utvecklande dagar tillsammans med likasinnade!


Varmt välkommen att kontakta mig för anmälan och mer info:

Elin Abelin Mohede

art@ateljeinspiro.com

0761 859835Under en fantastisk inspirerande dag kombinerar vi måleri, guidad meditation och mjuka kroppsrörelser. Du får tillfälle att landa i dig själv och hitta din inre vägvisare... Missa inte:-)


Läs mer


TEAMBUILDING  

FÖR FÖRETAG OCH PERSONAL

ELIN ABELIN

De flesta av oss ritar och målar när vi är barn.

De flesta av oss slutar sorgligt nog med det någonstans på vägen...

Hitta din skaparglädje igen! Ditt unika uttryck!


Läs mer


Här kan du låta dig inspireras av bilderna, gå en kurs eller boka teambuilding, läsa om Vedic Art och anmäla dig till maillistan och få en fin present i form av en gratis färgmeditation!

KONTAKT


Min ateljé finns i Smygehamn vid Sveriges sydligaste udde.

Elin Abelin Mohede

Email: art@ateljeinspiro.com

Phone: 0761 859835

KURSTIDER


Helger höst, vår och sommar

prenumerera på mitt nyhetsbrev eller like på facebook för löpande information

© Copyright. All Rights Reserved.